Uitgebreid assortiment
Op voorraad
Kwaliteit en veiligheid
Deskundig advies

Aanvraagformulier keuring draagarmstelling(en)

Opslagsystemen zoals draagarmstellingen gelden als arbeidsmiddelen. De exploitant is verplicht er zorg voor te dragen dat deze arbeidsmiddelen in correcte toestand ter beschikking staan aan de medewerkers.


Verklaring van toegelaten gebruik:

Wanneer u de draagarmstelling zelf monteert moet er voor de ingebruikname een 'verklaring van toegelaten gebruik' worden opgesteld, ofwel een keuring voor de ingebruikname door een gekwalificeerde rekkeninspecteur.

Wanneer de draagarmstelling wordt gemonteerd door onze monteurs dan vervalt deze keuring. U ontvangt dan een oplevercertificaat waarin de stellingen worden goedgekeurd voor gebruik welke één jaar geldig is.


Jaarlijkse keuring:

Door de EN 15635:2008 is nu verplicht de opslaginrichtingen regelmatig op een genoemd tijdsbestek zelf te controleren. Bijkomend verlangen de voorschriften van de EN 15635 een jaarlijkse inspectie van uw rekkeninrichtingen door een gekwalificeerde rekkeninspecteur.

Door effectieve voorzorgsmaatregelen kan schade aan de opslagsystemen, ernstige ongevallen en hoge herstelkosten vermeden worden.


Vraag eenvoudig een keuring aan via onderstaand formulier.


Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Email*

Klantnummer*

Opdracht en /of factuurnummer*

Opmerkingen

Door op 'versturen' te klikken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.